KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

chatter,------

bosses,
------
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Poglej neodgovorjena sporočila
 

social life

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

---the great hall;

veliko stopnišče bogatejše potnike na ladji povede v ogromno dvorano, namenjeno prvotnemu bistvu titanica: zabavi. ob strani se pod ogromnimi količinami hrane bočijo moze, medtem ko je središče dvorane namenjeno orkestru in plesu.

712hall for party...
Čet Jul 11, 2013 8:20 pm
rose knightley Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---2nd and 3rd class hall;

potniki drugega in tretjega razreda poečini nimajo protokolnih oblačil, ki so zahtevana za stop v veliko dvorano. a lahko bi rekli da se srce zabave na ladji nahaja tukaj, v prostorih tako imenovanih nižjih slojev. pozno v noč se iz njihovih dvoran slišijo veseli zvoki, petje in udarjanje noh ob tla pri plesu.

612living room
Pon Jul 22, 2013 9:06 pm
logan lewis Poglej zadnje objave
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen