KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

chatter,------

bosses,
------
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share| .

sun side

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
charlotte matthis

charlotte matthis
Admin
prispevki : 601
pridružen : 25/06/2013
razred : 1st class

ObjavljaNaslov sporočila: sun side Ned Jul 07, 2013 10:58 am

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://1912.slovenianforum.com
arthur bowenur

arthur bowenur
2nd class
2nd class
prispevki : 34
pridružen : 08/07/2013
razred : second class

ObjavljaNaslov sporočila: Re: sun side Čet Jul 11, 2013 4:32 pm


    Tagged; Amelia Elton

    Za tak čemeren dan je bil Arthur nekoliko sumljivo dobre volje. Iskreno dobre volje se je sprehajal po sončni strani palube in prijazno z nasmeškom pozdravljal mimoidoče dokler ni prišel do svoje ciljne destinacije. Ob robu je stala drobcena svetlolaska in se razgledovala naokoli. Arthur si je pogladil lase in vljudno pristopil zraven. ''Pozdravljena Amelia,'' je uglajeno dejal in poljubil njeno dlan. Dodal bi še kaj drugega, a je vedel da je bilo dekle od njegovega nenadnega prihoda verjetno še vedno v globokem šoku. Stavil bi tisočaka, da ga ni pričakovala na tej ladji velikanki polni upov in obljub. Bil je eden redkih, ki je vedel njeno pravo plat zgodbe in eden redkih ki je znal to spretno obrniti v svojo korist. Lisjak in pol se je z njo sestal nekaj dni pred odhodom titanika, imela sta še nekaj neopravljenih poslov, a se mu je Amelia spretno izmuznila. No, tokrat bo njen pobeg pred njim nekoliko težji, saj je ujeta na ladji, okoli njiju pa se razprostira na kilometre vode. ''Daj no, ne hlini takega presenečenja. Saj veš, da se z nami ne moreš ravno šaliti in nas manipulirati. Vedno te bomo našli.'' je sproščeno dejal in s govorom v množini zastopal še svoje kolege na kopnem. Tokrat je imel z ženščino nekoliko drugačne plane. Poskrbeti je moral za svojo rit, glede na to da mu je v zadnjem mesecu šlo bolj slabo, pa tudi na ladji je uspel zaslužiti le bore malo. Kot smo že omenjali, je Arthur situacijo obrnil v svojo korist in tako je bil sedaj on tisti, ki v rokah drži vse niti. Da bo prišel do tistega, kar si želi pa bo Amelia njegova prfektna marioneta. Če bi bila njegova sestra, bi bila sigurno njegov najljubši družinski član. Lahko bi bila partnerja, hja skupaj bi si nakradla miljone zelenih denarcev in se po družbeni lestvici povzpela na sam vrh. Tako bi ju drugi stregli od riti do glave, njima pa ne bi bilo rabiti migniti z najmanjšim prstom. ''Ampak ni to razlog, zakaj sem te poiskal. Lahko ti obljubim, da ne bom izdal tebe in tvoje družine, a tudi jaz rabim nekaj za vzameno.'' Kretnja njegovih rok je bila dovolj očitna. S palcem je podrgnil ob kazalca s čimer je potrdil svoje besede. Njegova ponudba bi se glasila kot nekakšno partnerstvo. Potreboval je denar, ki ga trenutno ni mogel izžeti iz nobene bogatašice ali starih škrtih baronov. ''Na tej ladji manjka malo akcije, kaj meniš? Si zraven? Ne skrbi, če se bojiš lahko opravljaš samo male kraje.'' Je izzivalno pristavil, roke prekrižal na prsih ter globoko vdihnil svež zrak, da ga je zarezljalo v prsih. Bil je svež in hladen. Ravno kar je nehalo deževati, nebo pa je bilo še vedno sivo in temotno, kar je nakazovalo na še eno pošiljko hladnega dežja ali celo morda na nevihto.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
amelia elton

amelia elton
3rd class
3rd class
prispevki : 14
pridružen : 26/06/2013
razred : 3rd class

ObjavljaNaslov sporočila: Re: sun side Čet Jul 11, 2013 5:23 pm


THIS IS FOR ARTHUR BOWENUR,


Življenje na ladji jo je počasi začelo dolgočasiti. Bolj bi sicer bili natančni, če bi dejali, da jo je dolgočasilo dnevno življenje na ladji, nočno je bilo seveda čisto druga pesem. Narejeno sladko se je nasmehnila mimoidočim in sama zakorakala do konca palube, na sončno stran, da bi ujela nekaj tistih dragocenih sončnih žarkov. Na nek način si je želela biti sama. A samota ni trajala tako dolgo, kot bi si sama zaželela, saj jo je zmotil moški glas, ki ga je še predobro poznala. Preden se je obrnila, se je rahlo zdrznila, nato pa se zagledala v oči moškega, po imenu Arthur."Pozdravljen Arthur. Kakšno lepo presenečenje, da se srečava ravno tu." Prisiljeno se mu je nasmehnila, saj zanjo to zares ni bil najbolj srečen trenutek v življenju. Sladko je našobila ustnice, čeprav ji poljub na roko ni ugajal. Če bi bilo po njeno, bi sedaj najraje izginila iz tega območja ladje in tako do ponovnega srečanja z Arthurjem sploh ne bi prišlo. Seveda je njen poklic bil tesno prepleten z Arthurjevim, sploh od tistega trenutka, ko se je nekako zapletla z mafijo. Menila je, da se bo na Titaniku znebila odvečne prtljage, a jo je očitno nesreča spremljala tudi na krovu. Bi se mu lahko izmuznila še enkrat? Tega ni vedela, nekako pa je bila pripravljena tvegati."Seveda. Možno pa je tudi, da bom ponovno izpuhtela, kot oblaček dima." Namuznila se je in ga pri tem pomenljivo pogledala. Nekako je vedela, da je za Arthurja tokrat le marioneta in vedela je, na katere strune bo igral. Ni pa še vedela, ali mu bo to pustila, ali pa bo nekako vse skupaj sprevrgla v lastno korist."Torej, si tako zelo obupan, da potrebuješ mojo pomoč? In celo grozil mi boš s tem, da boš izdal mojo družino?" Privzdignila je obrvi, ter ga izzivalno pogledala. Vedno je znala pritisniti in se obrekniti na besedo sogovorca, da je tako pozornost speljala iz lastnega nelagodja. Ni ji bilo prijetno, res ne, ampak to je hotela na vsak način skriti. "Dobro veš, da nisem dekle za majhne kraje. Po vsem tem času bi si mislila, da me bolje poznaš." Vrtela sta se v krogu, ni vedela ali naj privoli v njegove zahteve ali ne. Po eni strani se je bala za skrivnost družine, po drugi pa se mu ni hotela podrediti. Na nek način bi bilo sodelovanje z Arthurjem lahko zabavno in učinkovito, po drugi strani pa se z njim ni hotela zapletati, saj je vedela kako zelo je lahko sprevržen.

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
arthur bowenur

arthur bowenur
2nd class
2nd class
prispevki : 34
pridružen : 08/07/2013
razred : second class

ObjavljaNaslov sporočila: Re: sun side Čet Jul 11, 2013 6:30 pm

Tagged; Amelia Elton

Prikladno je prikimaval in se smehljal ob njenih odgovorih. Zavedal se je, da je tudi sam z mafijo že pregloboko zabredel, da mu v grlo teče voda in da je že v riski nevarnosti, da se utopi. Za svojo rešitev iz tega dreka pa bo uporabil točno določeno blondinko. Res, da jo je moral velikokrat loviti naokoli, spet drugič preganjati pa vendar je bila punčara izredno zanesljiva in spretna pri svojem poslu. Bila je tudi nevarno privlačna in njegov edini dvom pri celotni stvari je bil, da bi ga lahko priklenila nase. ''Prvič, sploh nisem obupan, mar ne vidiš kako dobre volje sem? In drugič, vem koliko ti pomeni družina. Vem pa tudi, da sem trenutno v nekoliko kočkljivem položaju in potrebujem denar. Za vzameno pa ti ponujam obljubo, da bo mafija ostala stran od tebe in tvoje družine. Ostali bodo le neprijetni spomini.'' Tako, pa je pristavil svojo ponudbo. Če bi rekli, da ni mamljiva, no v njenem položaju bi se morala sedaj že sliniti okoli njega in poljubljati njegova stopala. Redko kdaj je imel tako hm, dober dan. Veselje je kar puhtelo iz njega, in ne to ni bilo zato ker bi ravnokar položil kakšno čudovito dekle. Bilo je zato, ker je videl njo. Amelio. Njegovo rešiteljico. Nadvse veselil se je sodelovanja z mlado svetlolasko. Vse skupaj celo ne bi bilo tako mučno, kot se sliši. Kdo pa je rekel, da bi jima bilo prepovedano, da se malce pozabavata. Ne bi mu bilo treba dvakrat reči, če vstopi v njeno kabino. ''Dragica, nihče od nas ni pristen. Priznajva si to. Nihče ne pozna nikogar. Vsi smo uganka.'' je filozofsko dahnil, kotički ust pa so se temnolascu rahlo zavihali navzgor. Slonel je tesno ob njej, za vsak slučaj. Mogoče pa je bila pripravljena, da izpuhti kakor prej omenjeni oblaček dima. Ob tej izjavi bi si drznil samo prhniti in zaviti z očmi, pa si ni dovolil, da bi ga spravila iz tira in pokvarila njegovo dobro voljo. Bil je za glavo višji od nje. Njegove oči so še vedno podrobno skenirale njen obraz. Dejstvo, da se mu je lažno nasmihala in da je opazil njeno težko dihanje ga je zabavalo. Opazil je vse, tudi najmanjše podrobnosti. Najbolj ranljiva pa je bila takrat, ko je omenil njeno družino in vse grožnje, katere bi lahko uresničil z lahkoto. Tudi če ne pristane v ta njegov dovršeni pakt, se je odločil da je ne izda. Raje si sčasoma pridobi njeno zaupanje, le tako bo dobil to kar si zares želi. ''Si notri? Obljubim, da bom čuval tvoj hrbet in da ti bom dovolil uporabljati mojo najljubšo prijateljico,'' Rahlo je odmaknil svoj plašč in ne preveč očitno nakazal na svoj pas. Pri hrbtu mu je izza roba snežno bele srajce svetil kos srebrnega jekla. Ta revolver ne bi dopustil uporabljati niti svoji ljubljeni, pa če bi bila ta še v tako globokih težavah. Ozrl se je po mimoidočih, nič kaj slutečih nedolžnih obrazkih. ''...in naprošam te. Ne pobij cele ladje.'' je dodal z nasmeškom, nato pa si zopet nadel plašč in ji v znak sklenjene ponudbe ponudil roko. Če si bo zapečatila usodo, si jo bo zapečatila sama. Če bo hotela potopiti Arhutja, bo z njim utonila tudi sama.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
amelia elton

amelia elton
3rd class
3rd class
prispevki : 14
pridružen : 26/06/2013
razred : 3rd class

ObjavljaNaslov sporočila: Re: sun side Pet Jul 12, 2013 11:29 am


THIS IS FOR ARTHUR BOWENUR,


Ob njegovih besedah jo je porajal vse večji dvom, a morala je priznati, da jo je sodelovanje z Arthurjem precej mikalo. Že zato, ker bo tako lahko zaščitila družino, pa tudi njej je primanjkovalo denarja, zato njegova ponudba sploh ni bila tako zgrešena. Mogoče si bo z vsem denarjem lahko kupila vstopnico v drugi razred in se tako povzpela višje po lestvici. Bilo bi neverjetno in končno je Amelia svojim sanjam dala prednost. "Res me zanima, zakaj si tako dobre volje, ne gre samo za denar, kajne? Glede posla bi moral biti bolj resen." Pogledala ga je in se rahlo namrščila. "Torej, moja družina ostane izven dosega mafijskih rok, poleg tega pa želim del dobička. Polovica pripada meni, če smo natančni. Vzemi ali pusti, vem da me krvavo potrebuješ. Pripravljena se je bila pogajati in seveda se ne bo predala v Arthurjeve roke samo z obljubo. Poleg varnosti za družino si je želela denarja in za tem je mislila stati trdno kot kamen.
Njegova bližina jo je delala nervozno. Bil je zares privlačen, a v poslih je nameravala ohraniti trezne misli in se ne predajati užitkom. Ena napaka je bila dovolj, da je spregledala, da mora biti pri poslih kar se da profesionalna. Rahlo ga je odrinila stran, da je tako dobila več prostora za dihanje, a njegov pogled je še vedno čutila. Namenila mu je odločen in oster pogled, ki je govoril, da naj pazi kaj dela, nato pa se je ponovno oglasila: "Upam, da imaš dobro izdelan načrt. Veš da sem pri takšnih zadevah rada organizirala in nič ne pustim trenutnemu navdihu. In seveda, ohranim trezno glavo, zato prosim, brez tvojih nespodobnih vložkov." Pogledala je k njegovem revolverju in se rahlo namuznila ob njegovem naslednjem komentarju. Pravzaprav je bil Arthur dokaj zabaven. "Pobijanje ljudi brez razloga ni moj način dela. Torej imava dogovor. Razloži mi vse podrobnosti." V znak sprave je prijela njegovo ponujeno roko in se mu nasmehnila. Sodelovanje z Arthurjem bi lahko bilo naravnost uspešno.

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil


Sponsored content


ObjavljaNaslov sporočila: Re: sun side

Nazaj na vrh Go down

sun side

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: main part of the boat :: ---the deck;-