KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

chatter,------

bosses,
------
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share| .

knightley, george james

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
george knightley

george knightley
1st class
1st class
prispevki : 1100
pridružen : 28/06/2013
razred : prvi

ObjavljaNaslov sporočila: knightley, george james Tor Jul 09, 2013 12:15 pm

george
knightley
25

first class

logan lerman
obladi oblada life goes on bra', la la how the life goes on.
lahko si samo predstavljate, kako neumno je biti najstarejši v družini, poleg tega pa edini moški med otroci. in če so tukaj še starši, ki te silijo v poroko z nekom, ki ga moraš spoznati v tako zelo kratkem času? povem vam, da ne uživam. ne uživam, kljub temu, da sta oče in mama vsem trem priskrbela mesto v prvem razredu, čeprav sodimo v drugega. oče se je za nas zelo potrudil, ta trud pa moramo mi vrniti na način, da pomagamo na ladji. sam naj bi bil v pomoč ženskam, ki na plesih nimajo soplesalcev. kako neumno je to?! seveda, tega ne bi storil v življenju. moja strast je slikanje. risanje. umetništvo. s tem lahko ugodim damam, če želijo svoj portret. in sploh, se moramo očetu zahvaliti, da uživamo v prvem razredu na ta način, da si poiščemo partnerje. prvega sta izbrala mene, kajti sta sama pri teh letih že imela prvega otroka - mene. bila sta že poročena in in, brezveze. poleg vseh obveznosti, ki sta mi jih postavila, moram paziti še na svoji sestri, da ne zganjata neumnosti, kar jima je v navadi.

in če rečemo, da je končan uvod, se sedaj osredotočimo na jedro. kdo sploh sem? kaj me zanima? kakšen sem? moj karakter? vse to boste sedaj izvedeli.
rodil sem se na neko hladno jutro na novi zelandiji, poimenovan (george james) pa sem bil po neki pomembnejši osebi ne vem katerega stoletja. vsaj tako še danes pravijo starši. čemu sem si zaslužil takšno ime? rekli so, da bo moja vloga v družini nekoč pomembna, sam pa bom nekaj še pomembnejšega. sedaj močno sumim, da sta morda že takrat imela načrte, ki se sedaj uresničujejo: da bom odšel na potovanje z ladjo titanic. no, pustimo to za konec. pa preidimo k mojemu načinu preživljanja: slikar sem. kar pomeni, da dobivam lepe kupe denarja za vse tiste portrete, ki jih rišem. fotografija še ni tako zelo pupolarna, sploh zato, ker živimo v času konzervativcev. neumnost. sam sem še preveč liberalen in veliko delam, da bi to dokazal. moja strast je slikanje. na platno lahko narišem vse, kar želim, čisto po svoji domišljiji - seveda, če ne gre za kakšen portet. in če opišem sam svoj karakter.. znam biti nezaupljiva oseba. kot sem že prej povedal, sem eden tistih liberalcev, ki trdo delajo, da nekaj dosežejo. se samo meni zdi, ali to prav tako pomeni, da sem ambiciozen? no, kakorkoli že, ljudje pogosto rečejo, da sem nekakšno središče zabav - še sam ne vem kaj to pomeni - a sklepam, da vse skupaj vleče na zabavni tip človeka, ob katerem se lahko smejiš. in seveda, po srcu sem umetniška duša.

opisali so ga tudi znanci, ter nekateri, ki ga ne poznajo najbolj, a ga toliko, da lahko kaj o njem povedo.
chantal, 23, nekdanje dekle: ''še vedno pogrešam tiste nasmehe, ki so se vsako jutro pojavili pred mojim obrazom. edino kar me je motilo pri njem, je bilo to, da pogosto kadi. no, saj se za višjega človeka to spodobi, mar ne? takšne stvari so danes bolj redke. sicer pa je zagotovo ena boljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala: zabaven, ve kako me nasmejati.. pozitivne stvari!''

rosemary, natakarica v baru: ''vsak dan pride v bar. ali vsak drugi dan? v glavnem, pogosto. nikoli me ne ogovori, prva ga moram jaz. menim, da na takšen način išče pozornost. pogleda me ne nikoli.. ah, tak čuden tip se mi zdi.''

njegov oče: ''iz tega pobiča še bo nekaj! ne samo to, koliko skrbi ima, že to, kako trdo dela, da nekaj postane! priden je, zelo, a zna včasih povzdigniti glas tudi na naju, z njegovo mamo in sestri. ima obdobja, ko zna biti odlična oseba in obdobja, ko imaš občutek, da ga raje sploh ne bi poznal.''

menim, da nisem pretirano zanimiva oseba. zato bom naredil še samo zaključek.
written by carol.
THANKS BIRGITTE!


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
charlotte matthis

charlotte matthis
Admin
prispevki : 601
pridružen : 25/06/2013
razred : 1st class

ObjavljaNaslov sporočila: Re: knightley, george james Tor Jul 09, 2013 9:23 pm

confirmed!
george knightles, welcome on board! tvoj opis je sprejet in tvoje potovanje na rms titaniku se je začelo. vpiši se še v face claim, si zagotovi svojo sobo, odpri plot page in uživaj v pisanju!
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://1912.slovenianforum.com

knightley, george james

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 ::  ::  :: prijave :: accepted;-