KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
---staff section; Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

---staff section; Women-and-children-first
chatter,------

---staff section; Tumblrmpl127grti1rit5nao---staff section; Tumblrmpmnfgfk8x1qal86io---staff section; Tumblrmpmchiz5zt1sufuxpo---staff section; 11
bosses,
------
---staff section; 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
---staff section; Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Poglej neodgovorjena sporočila
 

---staff section;

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

---control rooms;

---staff section; 1wireless04
v sami špici krova ladje se nahajajo nadzorne sobe, kjer osebje ladje upravlja z rms titanicom. kapitan tu vestno opravlja svoje dolžnosti skupaj z vso ostalo ekipo, ki je zadolžena za varno plovbo ladje. izboraženi potniki se radi zatečejo sem in potešijo svojo radovednost.

36night control ro...
Tor Jul 16, 2013 6:59 pm
shannon whittaker Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---operating system;

---staff section; 1oparating-system
operativni sistem je eden najbolj umazanih delov na ladji. je del, kjer se nahajajo peči in premog ter ogromni stroji za pogon in plovbo princa med ladjami. to je delovno mesto mnogim mladin in močnim zantom ki skrbijo za to, da se ladja premika s tem, da v premogovnik mečejo premog.

411boilers
Tor Jul 16, 2013 7:08 pm
arthur bowenur Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---storage rooms;

---staff section; 1oceanicengineroom
shramba te velike ladje se nahaja v skrajni spodnji točki. v njej lahko najdete vse od zalog hrane in oblek pa do atomobilov ter drugih strojev. ves tovor za katerega v palubju ali podpalubju ni prostora spravijo sem.

44clothes storage...
Ned Jul 07, 2013 12:46 pm
george knightley Poglej zadnje objave
---staff section; Empty
Recently shared images
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen