Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
sky is the limit; Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

sky is the limit; Women-and-children-first
chatter,------

sky is the limit; Tumblrmpl127grti1rit5naosky is the limit; Tumblrmpmnfgfk8x1qal86iosky is the limit; Tumblrmpmchiz5zt1sufuxposky is the limit; 11
bosses,
------
sky is the limit; 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
sky is the limit; Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share

sky is the limit;

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
marilyn goodwins

marilyn goodwins

prispevki : 10
pridružen : 19/07/2013
starost : 24
razred : 3th

sky is the limit; Empty
ObjavljaNaslov sporočila: sky is the limit; sky is the limit; I_icon_minitimeSob Jul 20, 2013 9:01 pm

conv. #1 CONV. #2 CONV. #3 CONV. #4 CONV. #5
rainbowash's trackers
19 years old; 3th class; unemplyed; amanda seyfried;
shy, not confidente, loves history, intelegent, clever, cute, unselfish, determined, kind, nice, beautyful, lovley, modest, sacrificial ...

      more about lyn          
           plot page
Nazaj na vrh Go down

sky is the limit;

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: the searching :: ---thread trackers;-