Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
night control room Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

night control room Women-and-children-first
chatter,------

night control room Tumblrmpl127grti1rit5naonight control room Tumblrmpmnfgfk8x1qal86ionight control room Tumblrmpmchiz5zt1sufuxponight control room 11
bosses,
------
night control room 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
night control room Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share

night control room

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
charlotte matthis

charlotte matthis
Admin
prispevki : 601
pridružen : 25/06/2013
razred : 1st class

night control room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: night control room night control room I_icon_minitimeNed Jul 07, 2013 11:18 am

night control room Good-night-control-room
Nazaj na vrh Go down
https://1912.slovenianforum.com
shannon whittaker

shannon whittaker
staff
staff
prispevki : 44
pridružen : 26/06/2013
razred : staff

night control room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: night control room night control room I_icon_minitimeNed Jul 14, 2013 10:11 pm

clouds & angels by my side
sonce, koktajli, violina, dobra družba... shannon je na titaniku imela vse kar si je želela. edino kar jo je morilo je bilo, da je na titaniku tako dolgo, pa še ni spoznala kapitanove družine. kapitana samega seveda že je. toda njegove družine pa ne. govorilo se je, da ima dva seksi sina in če prav naj bi bil eden od njiju poročen, shannon to še zdaleč ni motilo. odločila se je, da je danes dan, ko se bo njeno ime in vonj po njej zasidralo v posteljo vsaj enega sina kapitana smitha.
ponavadi, ni dala veliko na izgled med nastopom - želela je, da ljudje začutijo njeno glasbo in ne da si med nastopom pašejo oči na njej. toda danes, se je oblekla v obleko in že med nastopom pogledovala po publiki, toda šele po nastopu je končno zagledala slavnega in predvsem očarljivega williama smitha. popravila si je obleko in se napotila direktno proti postavnem mladeniču.
"nekoliko osamljeno zgledate, gospod smith," je začela z očitnim med tem ko pomigala natakarju naj pride bližje. že naslednjo sekundo se mu je spet posvetila in mu naklonila nedolžen nasmešek: "shannon whittaker. me veseli, da sva se končno spoznala."


tag: my adorable william smith! comment: i'm totally ashamed, this is way to short. but i have no inpiration so i guess i hope you will forgive me and you will still be able to respond me:$
outfit: HERE >>
Nazaj na vrh Go down
william smith

william smith

prispevki : 22
pridružen : 11/07/2013

night control room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: night control room night control room I_icon_minitimeTor Jul 16, 2013 1:11 pm

shannon
Roka ga je že malo bolela, ko je podpisal še zadnji dokument. Niti na tej ladji ni imel miru pred delom. Toda sam je bil kriv, kaj pa je tik pred plovbo sklenil nov posel z nepremičninami in potem še enega z nekim gradbenim podjetjem. Zdaj je moral namesto zabave urejati posle, pa še njegova izmena je bila. Odložil je nalivnik in se podrgnil po čelu, potem pa spil požirek viskija, ki ga je imel ob sebi. Z strahom je pogledal vabilo, ki je pozabljeno ležalo na mizi in se namrščil, ko je ugotovil, da ne bo nič z kakšno uro počitka, saj je obljubil, da se bo oglasil še v salonu in prisluhnil ideji gospoda Medigruna. Vstal je in se primerno oblekel, nekaj kar je lahko nosil tako v salonu kot za krmilom, saj se mu ni dalo iti še enkrat sem, da se preobleče. In že je bil nared, le da je v družbo prišel malo kasneje. Takoj je stopil do udobnih naslonjačev in sedel, tako kot vsi ostali. Niso mu povedali namreč, da bo tudi nastop neke violinistke. Če bi to slišal, bi še kar malo zamudil. Zdaj pa je bil tukaj in prisiljen poslušati, čeprav mu je oči že vleklo skupaj in je bil na robu živcev, ker dela ni končal pravočasno, čeprav je bil dolžen nekaj dokumentov izročiti prijatelju že jutri. Še opazil ni, kdaj se je vse končalo, ko je ugotovil, da je dremal. Skočil je iz stola in pred njim je stala svetlolaska, ki je prej igrala. »Nameraval sem se pridružiti gospodom.« je pojasnil in se takoj ugriznil v ustnico. Zbudi se, Will! To ni bil noben odgovor! »Vi me že tako poznate, pa vseeno.. William Smith. Tudi mene, gospodična.« Prijel je njeno dlan in jo poljubil, kot je bil navajen ko je spoznaval nove ženske. Ni bil sicer v dobrem razpoloženju, vendar se je potrudil, da je obdržal nasmešek. »Se mi boste pridružili pri pogovoru z gospodom Medigrunom? Rad bi klepetal samo z vami, vendar mi zmanjkuje časa.«
Nazaj na vrh Go down
shannon whittaker

shannon whittaker
staff
staff
prispevki : 44
pridružen : 26/06/2013
razred : staff

night control room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: night control room night control room I_icon_minitimeTor Jul 16, 2013 6:59 pm

clouds & angels by my side
"oh, se opravičujem, če sem vas zmotila," se je začela opravičevati shannon po tem ko je videla kako so oči smitha begale po sobi.
nasmehnila se mu je ko ji je poljubil roko, toda nikakor ni mogla mimo resnobnega obraza, ki je kar kazal na dneve dela brez kakršne koli zabave. "gospod medigrun pravite.." je začela z nasmeškom na obrazu. "mislim, da gospod medigrun lahko počakal do naslednjega dne, se vam ne zdi?" je dejala manj spoštljivo, kot bi si želela, v naslednjem trenutku, pa se je že poskusila opravičiti: "ne razumite me napak, najmanj kar si želim je, da vam uničim posel. toda gospod, izgledate tako zelo izmučeno in res mislim, da boste naredili več škode če se tako našpičeni podate na pogovor, kot pa če enostavno rečete, da ste zboleli za morsko boleznijo."
pogledala je za šank in natakarju, ki je že čakal da ju postreže ukazala naj jima natoči z enim najprestižnejših vin, ki si jih sploh lahko dobil. ko jima je natakar postregel, se mu je shannon vljudno nasmehnila potem pa se obrnila proti smithu in mu potisnila vino v roke: "tukaj. pite." upala je da ni izgledala kot kakšna psihopatka, ki ga želi opiti in potem početi bog ve kaj z njim (če prav se je po drugi strani zavedala, da je najbrž izgledala točno tako). njen prvotni plan je še vedno bil ga spraviti v posteljo, ga pripraviti da se zaljubi vanjo in narediti vse te stvari, ki jih ponavadi počne. toda, poglejte ga no, saj takšne živčne razvaline ni niti uspela pripraviti, da jo je prav pogledal, kaj šele, da bi imela srce, da bi ga pustila na razgovor z nekim vplivnežem. "če hočeš ali nočeš, si to noč obtičal pri meni," je pomislila z porednim nasmeškom na obrazu.


tag: my adorable william smith!
outfit: HERE >>
Nazaj na vrh Go down


Sponsored content


night control room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: night control room night control room I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

night control room

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» pick a night to come out and play
» radio room
» room no.1
» room no.3
» room no.2

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: ---staff section; :: ---control rooms;-