Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
bar Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

bar Women-and-children-first
chatter,------

bar Tumblrmpl127grti1rit5naobar Tumblrmpmnfgfk8x1qal86iobar Tumblrmpmchiz5zt1sufuxpobar 11
bosses,
------
bar 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
bar Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share

bar

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
george knightley

george knightley
1st class
1st class
prispevki : 1100
pridružen : 28/06/2013
razred : prvi

bar Empty
ObjavljaNaslov sporočila: bar bar I_icon_minitimeNed Jul 07, 2013 12:04 pm

bar Tumblrmg2booddyl1qmyxbjo
Nazaj na vrh Go down
william smith

william smith

prispevki : 22
pridružen : 11/07/2013

bar Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar bar I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 5:48 pm

cassie
Postelja je tisti trenutek izgledala zelo privlačno. Mikalo ga je, da bi se po dolgi izmeni zleknil nanjo in zaprl oči. To si je želel, že odkar je danes stopil za krmilo Titanika. Včeraj je bila nora zabava in prijatelji ga niso spustili v sobo, brez prijetne vrtoglavice in občutka, da ti je vseeno pa če se ladja potopi. Toda vrtoglavica se je tega jutra spremenila v grozen glavobol in tako ga je vleklo skupaj, da mu je bilo res vseeno če ladja potone, dokler bo on lahko v miru spal. In k sreči je bilo zdaj konec, oče je vzel čolniček v svoje roke, sam pa je odšel v svojo spalnico in se kot vsakič namrdnil. Bila je tako.. nakičena in osvetljena. Vendar z udobno posteljo, ali pa se mu je tisti trenutek samo tako zdelo zaradi utrujenost. Najhuje od vsega je bilo, da še ni mogel iti spat. Moral se je preobleči in v bar. Bil je namreč dogovorjen z.. Še sam ni mogel verjeti, toda Cassie je bila njegova sestrična. In misel nanjo ga je takoj obudila. Ko bi bila ta čustva vsaj pozitivna, tako pa je bil nanjo le jezen. Kdo bi mu zamiril, njen poklic ni bil niti najmanj privlačen. Vsaj zanj ne, za njegove prijatelje pa. Z tihimi kletvicami se je torej preoblekel in se napotil po stopnišču navzdol, do bara kjer je delala kot natakarica. Takoj jo je zagledal. Seveda, ko pa je bila večina moških v prostoru z pogledom kot prikovana nanjo. Nehal je zapirati prehod in se usedel na barski stolček, ter počakal, da se mu je Cassie približala."Viski. In nekaj kar boš pila ti." Kolikor je vedel, natakarji niso smeli piti brez da bi plačali. In če je nameraval kramljati z njo, bolje da to počneta ob pijači."Pa nekaj minut odmora si vzemi." je še dodal in se kislo nasmehnil.
Nazaj na vrh Go down
cassie crystal

cassie crystal
staff
staff
prispevki : 40
pridružen : 10/07/2013
razred : 3rd

bar Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar bar I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 7:51 pm

 
I'M HUNTING PERFECTION
BUT I'M FAILING AGAIN
 
Kako dober dan, si je mislila Cassie in se s praznim pladnjom vračala proti putu v baru ter začela pripravljati še eno pijačo za mizo številka 8. Zraven si je komaj slišno prepevala pesem, ki jo je slišala na včerajšni zabavi kjer je bila z nekim vplivnim moškim, ki ji je tudi dobro plačal za dober sex pozneje. Njegov priimek z imenom je imela zapisan v neki oguljeni beležki, saj je rednim strankam vstrajno višala cene. Toda sedaj je delala kot natakarica in z alkoholno pijačo je že hitela postreči strankam. Danes je postregla že mnogim kupcem in tudi dogovorila se je za nočno avanturico. Zavedala se je, da moški v baru niso bili le zaradi dobre postrežbe in njihovi pogledi, ki so bili prilepljeni nanjo so to potrdili. Bila je vesela, da o njeni drugi službi niso govorili javno in so se še kar zadrževali. Spet je hitela nazaj saj je videla novo stranko sedeti za pultom. Privzdignila je obrvi, ko se je naslonila na pult in se mu zazrla v oči. A dokler ni spregovoril on, je ostala tiho. »Težko si bom vzela odmor,« je rekla, a njegov pogled jo je prisilil, da je vsaj pretehtala možnosti. Ozrla se je okli in ugotovila, da šefa nikjer ni. »Samo sekundo,« je še dodala in odšla do sodelovke in se z njo hitro zmenila, da bi jo nadomestila za nekaj minut. Nato pa je pripravila dva viskija in se elegantno sprehodila nazaj do moškega. »Torej, bratranec. Kaj pa te je prineslo sem?« je rekla in se nasmehnila ter si z roko vrgla lase nazaj. Pa ne zaradi njega, a zaradi vseh drugih prisotnih v baru.
TAG: WILLIAM SMITH | WORDS: 275 | OUTFIT: THIS | CREDIT: MERCY OF CAUTION!Nazaj na vrh Go down
william smith

william smith

prispevki : 22
pridružen : 11/07/2013

bar Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar bar I_icon_minitimeNed Jul 14, 2013 4:50 pm

cassie
Ostro jo je pogledal, tako kot je bil navajen pogledati mlajšega brata in sestri pred leti, ko so bili še v planicah. In z tem pogledom je vedno jasno sporočal svoje odločitve, ki niso dopuščale ugovorov. V tem je bil že pravi mojster in delovalo je tudi zdaj. Še dobro, vadil ga ni že kar nekaj časa. Na tej ladji se je namreč samo smehljal. Zdaj mu ni bilo prav nič do prijaznosti. Ne zraven Cassie, ko je bilo vse kar je čutil jeza. Imela je tako kratko oblekico.. Najraje bi jo povsem prekril z kakšno elegantno obleko in jo poročil. Tako bi ga končno nehala mučiti vest. Toda njegov oče ni vedel, da se je Will pred nekaj leti pogovarjal z maminim bratom. Zato bi tudi čudno gledal, če bi neko natakarico tako hitro poročil v tako visoko družbo. Sploh, ker je preziral nekatere sorodnike od svoje boljše polovice. Toda zdaj to sploh ni bilo glavno. Najprej je moral poskrbeti, da bo naredila temu umazanemu poslu konec. Sladko se je nasmehnil, ko je prinesla viskija in vzel oba kozarca. »Hvala. Ampak.. ne bi raje vzela kakšnega martinija?« je vprašal in naredil požirek. Viski so ponavadi pili gospodje, ženskam je pripadala elegantnejša pijača. In ni hotel, da jo kdo vidi z tem kozarcem v roki. Če namerava popraviti njen sloves, lahko začne že kar zdajle. »Premišljeval sem..« je počasi začel, ko si je vrgla lase čez ramo in z privzdignjeno obrvjo jo je pogledal iznad kozarca. Tega je odložil in se čez ramo ozrl, ter naletel na kup pijančkov, ki so buljili vanjo. Toda njegov pogled, isti kot ga je prej podelil njej, je povzročil takojšnjo reakcijo. Vsi se začeli gledati v svoje kozarce ali pa se pogovarjati in Will je bil prepričan, da ne bodo več pogledali proti njima. Vsi na ladji so ga poznali, zbujal je strahospoštovanje. Da, imela bosta mir. »Razmišljal sem, da bi šla nocoj z mano na neko operno prireditev. Nič posebnega. In tudi za jutri ne delaj načrtov, saj bo neka večerja, ki jo pripravlja gospa Walles. Potrebujem spremljevalko in vem, da boš z veseljem šla.«
Nazaj na vrh Go down
cassie crystal

cassie crystal
staff
staff
prispevki : 40
pridružen : 10/07/2013
razred : 3rd

bar Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar bar I_icon_minitimePon Jul 15, 2013 9:35 pm

 
I'M HUNTING PERFECTION
BUT I'M FAILING AGAIN
 
Vrnila se je k njemu in kmalu ugotovila, da ni prišel zato, da bi se pogovarjala kot sorodnika, ki se nista videla že celo večnost. »Martini? Raje ne, viski je boljši,« je rekla in se mu nasmehnila ter prikrila živčnost, ki jo je zmrazila zaradi njegovega pogleda. Kaj je želel? Verjetno nekaj pomembnega, ampak čisto ej pozabila na to, ko je gladko uničil njene načrte za noč, ko je odgnal vse njene potencialne stranke. »Ali si zmešan? Veš, ni vljudno uničevati poslov drugih ljudi!« je rekla in prekrižala roke na prsih in še bolj poudarila dekolte, ki ga je razkazovala v tej kratki obleki z globokim izrezom. Še enkrat je pogledalla proti moškim, ki so jo pred parimi trenutki odkrito požirali z očmi, a je niso niti ošinili. Nikoli ni mislila, da bo na Titaniku spoznala tako tečnega in nesramnega bratranca. »Sedaj bom morala najti nove ljudi in začeti znova.« A ob tem stavku se je samozavestno nasmehnila. Bila je dobra v tem kar je počela in med bogatimi je bilo to tudi dobro znano. In prepričana je bila da bi v trenutku dobila nekoga s preveliko denarnico. A preden bi lahko to izpostavila, se je skoraj zadavila z viskijem, ki ga je ravno nagnila. »Operna predstava?« je ponovila za njim in izbuljila oči. Ali ni slišal ničesar kar je ravno povedala o svojih načrtih za noč. »Veš, nikoli me opera ni pretirano zanimala. Ampak vseeno upam, da boš užival, čeprav me ne bo tam,« je prijazno zavrnila povabilo in se temu prikupno nasmehnila. »Gospa Walles? Mar nima ona sina, ki je tudi mastno bogat?« je čisto zgrešila njegov cilj v besedah. Za nekaj trenutkov se je zasmilila in probala spomniti ali je imela gospa Walles sina in koliko sploh je bil star.
TAG: WILLIAM SMITH | WORDS: 293 | OUTFIT: THIS | CREDIT: MERCY OF CAUTION!Nazaj na vrh Go down


Sponsored content


bar Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar bar I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

bar

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: main part of the boat :: ---shop section;-