Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
living room Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

living room Women-and-children-first
chatter,------

living room Tumblrmpl127grti1rit5naoliving room Tumblrmpmnfgfk8x1qal86ioliving room Tumblrmpmchiz5zt1sufuxpoliving room 11
bosses,
------
living room 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
living room Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share

living room

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
george knightley

george knightley
1st class
1st class
prispevki : 1100
pridružen : 28/06/2013
razred : prvi

living room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: living room living room I_icon_minitimeNed Jul 07, 2013 12:12 pm

living room First-class-lounge-rms-t
Nazaj na vrh Go down
logan lewis

logan lewis

prispevki : 5
pridružen : 11/07/2013

living room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: living room living room I_icon_minitimePon Jul 22, 2013 9:06 pm


marilyn goodwins
Logan je že cel dan urejal papirje za družinsko podjetje. Naredil je kar nekaj dobrih kupčij. Nato pa ej uredil papirje in naredil še nekaj klicev za svoj nakupovalni center. Cel dan je delal in proti večru se ga je lotil grozni glavobol, ki tudi po dveh tabletih ni želel popustiti. Odložil je telefon in se nagnil nazaj na udoben stol ter pogledal v strop. Niti zapustil ni sobe. Z nogami se je udrinil nazaj in vstal iz stola ter za nekaj sekund se mu je vid zameglil in nič ni videl. Začel je noro mežikati dokler se slika ni zjasnila. Na hitro je skočil pod prho in se oblekel v sveža in dišeča oblačila ter pograbil denarnico in jo stlačil v žep. Še zadnjič se je razgledal po sobi in ošinil mizo polno papirjev ter stopil ven an hodnik in jo zaklenil. Glavobol je že rahlo popustil, a Logan ni videl razlike. Odločil se je, da bo odšel v dnevno sobo, ki ni bila tako daleč in v parih minutah je bil tam. Prvič danes je prišel do svežega zraka in sprememba je nanj tudi dobro delovala. Z roko si je šel skozi lase in razledal se je po sobi v katero je vstopil. Dnevna soba je bila za razliko od drugih dnevov, prazna. Slišal je, da je danes neki ples oz. zabava in verjetno je bil to razlog. Ura je bila že okoli osmih zvečer in poleg para, ki se je stisal skupaj in nekega starejšega dekleta, ki je bralo knjigo, je bil sam. Zleknil se je čez kavč, kateremu nasproti je bila prazna sofa in majhna mizica umes. Glavo je nagnil nazaj ter se sam pri sebi nasmehnil. Razmišljal je, da bi pozneje šel spet ven, ker ko se je sprehajal po palubi, da bi prišel sem, je lahko videl zvezede na nebu in vedel je, da če bi si našel družbo, ne bi bilo niti malo slabo. Nato pa je skoraj smrtno tišino presekal zvok odpirajočih in kasneje zapirojuč se vrat. Logan se ni premaknil dokler ni slišal glasnih kroakov, ki so odmevali, po sobi. Zdrznil se je ter odprl oči in vsedel, da ne bi več ležal. In zagledal je mladenko, po videzu sodeč iz tretjega razreda, ki je bila lepša kot katerokoli dekle na ladji. Nasmehnil se je sam pri sebi, spet. Verjetno je bila prasica kot vse druge. Kot njegova bivša žena.
Nazaj na vrh Go down

living room

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» living room
» room no.3
» smoking room
» room no.1
» dining room

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: social life :: ---2nd and 3rd class hall;-