Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
salon Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

salon Women-and-children-first
chatter,------

salon Tumblrmpl127grti1rit5naosalon Tumblrmpmnfgfk8x1qal86iosalon Tumblrmpmchiz5zt1sufuxposalon 11
bosses,
------
salon 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
salon Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share

salon

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
george knightley

george knightley
1st class
1st class
prispevki : 1100
pridružen : 28/06/2013
razred : prvi

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: salon salon I_icon_minitimeNed Jul 07, 2013 12:22 pm

salon Paquebot-titanic-salon-1
Nazaj na vrh Go down
arthur bowenur

arthur bowenur
2nd class
2nd class
prispevki : 34
pridružen : 08/07/2013
razred : second class

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 1:21 pm


  Tagged; Rose Knightley

  Odvrgel je še zadnji ogorek debele cigarete in se z rokami podprl ob lesena držala mehkih naslonjačev, da je popravil svojo držo. Do dobra je bil že zdolgočasen od teh dolgih političnih pogovorov z bogatimi starci. Še premikali so se komaj, taki bi morali že dolgo vegetirati v domu za starejše. Vsi so bili isti, tako je Arthur mogel napeti vse svoje sive celice, da si je zapomnil imena teh starih bogatunov. Zvesto je prikimaval in se nasmihal, čeprav ni razumel njihovih šal. Zanj so bili le debeli osiveli možje z brki, zajetnimi denarnicami in mnogo premladimi ženami. Definitivno so se dekline z bogatim oprsjem sukale okoli njih iz istega razloga kakor on - denarja. ''Gospodje, oprostite mi za trenutek.'' je vljudno rekel, ko je prvi hip opazil mladenko, ki je ravnokar prestopila vrata salona. Očitno je bilo, da ga je opazila in da ni bila pretirano navdušena nad njegovo pojavo. Stol je pomaknil nazaj proti mizi in pristopil do nje, ''Rose prosim vas,'' je rekel v mirnem tonu in ji ponudil roko. Čim hitreje se je želel znebiti njene spremljevalke, zato je uporabil očarljiv nasmešek. Temnolasko je nato z elegantnimi gibi popeljal skozi bogato opremljen salon in ji pridržal stol. ''Sedite, če se vam mudi obljubim, da bom kratek.'' je pristavil, si poravnal suknjič in sedel nasproti lepotice. Vikal jo je že od samega večera, ko sta se spoznala, tako jo dalje vika tudi danes. Pravzaprav se je spodobilo, saj je bila gospodična pripadnica prvega razreda ene najbogatejših družin. ''Eden od mojih kolegov pravi, da so vas začeli videvati z nekom. Samo prepričati se želim, če govorijo resnico. Saj veste kaj vse lahko naredijo te prazne čenče.'' je brez zadržkov izstrelil kot iz topa in ocenjeval dekle pred seboj. Vse kar sta imela, vse kar sta doživela skupaj mu je bilo pri srcu. Mogoče si tega le naglas ni upal priznati pa vendar ga je strašno motilo dejstvo, da je izvedel da si hoče njegova nekdanja ljubica ustvariti resno vezo z nekim človekom. Sploh ga ni zanimalo s kom, vse kar je vedel pri sebi je bilo to, da mora to preprečiti za vsako ceno.
Nazaj na vrh Go down
rose knightley

rose knightley
1st class
1st class
prispevki : 31
pridružen : 10/07/2013
razred : 1st class

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 1:53 pm

salon Tumblr_inline_mo1n4d8TUx1qz4rgp
tag; arthur bowenur

Lenobno se je skotalila iz postelje ter se odpravila v kopalnico, kjer jo je že čakala starejša gospodinja. »Pohitite gospodična Rosemarie, že tako zamujate,« Rose ni imela časa ali srca ugovarjati na nervozne besede gospe MacKinley. Ta se ji je že nadela še en neudoben korzet, ki je odlično poudaril njeno ženstvenost.  Obleči je morala svileno belo obleko, ki ji jo je izbral njen brat. Ob njegovi odločitvi je le nejevoljno potarnala nekaj besed, bolj sebi, kot pa komu drugemu. Zaradi korzeta je komaj še dihala, toda to je bila očitno moda tukaj. Ni imela niti dovolj časa, da bi se popolnoma prebudila, že jo je gospodinja podila iz sobe in po hodnikih do salona. Kot ponavadi se je že od daleč slišalo čebljanje starejših gospodov ter njihovih žen. Takoj ob vstopu je do nje priletela gospa, kateri je Rose zašila obleko. Zasipala jo je s komplimenti, ter ji začela razlagati, kako je ta obleka popestrila spolno življenje. Fuj. Ob tej misli se je Rose nakremžila ter pogledala naokrog. Tam je zagledala Arthurja in takoj postala malce bolj nejevoljna, še posebaj, ko je opazila, da ji prihaja naproti. Kljub vsemu, je rajše prenašala njega, kot pa da bi še naprej poslušala seksualno življenje neke stare gospe, zato je sprejela njegovo roko ter se bežno nasmehnila, »Z največjim veseljem Arthur,« z elegantnimi koraki je stopila preko dvorane in se vsedla, ko ji je ponudil stol, »Oh, za vas imam vedno čas,« se je očarljivo nasmehnila, ter pograbila kozarec s šampanjcem, ki je stal na mizi. Naredila je majhen požirek, ki se ji je skoraj da zataknil v grlu, ko je Arthur omenil njeno zvezo. Prevido je odložila kozarec, »Morda imam, morda nimam. Sicer se pa to vas popolnoma nič ne tiče, mar ne?« končki njenih ustnic so se rahlo zavihali navzgor in v očeh ji je posedala neka iskrica, ki je ni bilo mogoče razumeti. Naslonila se je na naslonjalo stola ter se razgledala po dvorani, »Vidim pa, da je gospa Wesly izgubila svojo krtačo za lase,« je dejala in poskušala zamenjati temo, ko je opazila starejšo gospo, ki je imela lase razmršene, kot sračje gnezdo.
Nazaj na vrh Go down
arthur bowenur

arthur bowenur
2nd class
2nd class
prispevki : 34
pridružen : 08/07/2013
razred : second class

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 3:49 pm


  Tagged; Rose Knightley

  Tudi sam je kmalu posegel proti kozarcu s šampanjcem in ga ponesel proti ustom. Naredil je majhen požirek, nato pa je kozarec previdno obračal ter si ga ogledoval. Izgledal je drag, diamanten najverjetneje. Če bi si ga sedaj pobasal pod suknjič bi bil skoraj zagotovo deležen začudenega in očitljivega pogleda s strani gospodične Knightley. ''Lepo vas prosim dama moja, seveda da se me tiče. Navsezadnje sva si še pred kratkim delila posteljo,'' je brezskrbno nadaljeval in se ozrl naokoli. Prepričati se je želel, da nihče ne prisluškuje njunemu pogovoru. Na ladji se je zbralo zajetno število damskih tercialk, ki za nič na svetu ne bi zamudile enkratne priložnosti za sočne novičke. Sam seveda ne bi bil oškodovan, če bi kdo izvedel za njegovo afero z gospodično Rose, ona pa bi jo verjetno odnesla precej slabše. Njen brat je vedno nekoliko sumičavo pogledoval proti njima, kot da nadutež ni imel pametnejšega dela od šnofarjenja za svojo sestro. Pa tudi njen novi izvoljenec ne bi bil pretirano navdušen nad tole čudovito informacijo. Ob tem angelskem nasmehu se je tudi v Arthurju sprožil tisti kanček veselja, katerega je pokazal z nadvse očarljivim nasmeškom. ''Ah, gospa Wesly že dni tava naokoli v podobi ptičjega strašila, njen zagrenjeni mož pa ni videti prav nič drugače.'' ko sta se stara zakonca nenadoma obrnila proti Arthurju in Rose, je ta le dvignil svoj kozarec v znak zdravice ter se prikladno zarežal. Svojo pozornost je tako zopet preusmeril k gospodični Rose, njegova desnica pa je nežno prekrila njeno dlan, ki je počivala na belem prtu. ''Sem vam že rekel, da sta nekoliko čudna?'' mali humoristični moment ga je odkrito zabaval zato niti ni opazil, da je majcena dlan pod njegovo ob dotiku rahlo trznila. Zopet je segel po kozarcu in naredil dolg eleganten požirek. S kotičkom očes je pri mizi v kotu opazil srednje visokega moškega. Šteti jih je moral največ 30. Opazoval ju je in videti je bil nejevoljnen. ''Koliko mi date, če imam prav in če vam rečem, da je mož v kotu vaš najdražji?'' je zagrenjeno pristavil, odmaknil roko ter trup poravnal strogo po naslonjaču stola. Vraga, res mu ni bilo namenjeno. Čeljust je stisnil močno skupaj, da so mu vratne žile rahlo izstopile. Zavedal se je, da ni bil videti več miren in sproščen, a brigalo ga je. Hotel je, da ga vidi takega. To je pri ženskah vedno vžgalo. Če so videle ranljivega moškega so po možnosti sklepale, da mu je mar. In to je bilo tisto, kar je Arthur v tem tako rečenem razmerju načrtoval ves čas. To je bilo tisto, za kar si je drznil upati, da bo pripeljalo gospodično Rose Knightley nazaj v njegovo posteljo.
Nazaj na vrh Go down
rose knightley

rose knightley
1st class
1st class
prispevki : 31
pridružen : 10/07/2013
razred : 1st class

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 8:42 pm

salon Tumblr_inline_mo1n4d8TUx1qz4rgp
tag; arthur bowenur

Ob njegovih besedah, ga je prebodla s pogledom, nato pa se hitro ozrla naokoli, da se je prepričala, da ju nihče ne posluša. Naslonila se je na mizo ter se nagnila naprej. Njen glas je bil tih a zato nič manj odrezav, »Morda sva res enkrat pristala skupaj v postelji, toda to je bilo to. Ne bo se več ponovilo,« je zatrjevala bolj sebi kot njemu. Sproščeno se je naslonila nazaj na stol ter pogledala naokrog, dokler ni zagledala svojega brata, ki ju je opazoval kot sokol. Rahlo mu je pokimala, ter tako nakazala da je vse v redu. »Starejši bratje so tako nadležni,« je zavzdihnila, ko je pogled spet vrnila nazaj h Arthurju. V roke je vzela kozarec šampanjca ter ga spraznila, saj ni bila niti najmanj dovolj opita za pridige, ki ji jih bo njen brat zagotovo dajal po koncu zabave. Češ da se ni primerno obnašala in da bi se morala družiti z drugimi, bolj uglednimi možmi. Ob tej misli se ji je obraz nakremžil, saj so edini ugledni možje na ladji bili stari okrog petdeset let. Svojo pozornost je tako rajši usmerila na zakonca Wesly, ki jima je namenila nasmešek, nato pa se osredotočila na svojo desnico, ki jo je sedaj prekrivala Arthurjeva roka. Ob tem spoznanju ji je roka rahlo trznila in njene nebeške oči so kot strela iz jasnega se fiksirale na Arthurjeve. Če si stal blizu njiju si lahko čutil, kakšna naelektrenost je bila med njima. »Se mi zdi da je to že kar očitno,« je dejala brez da bi pogled umaknila od njega. Toda bilo je res, gospa Wesly je vedno skakala naokrog ali z sračjim gnezdom na glavi ali pa je imela na klobuku kakšnega ptiča. Sledila je njegovim očem, ki so pristale na mizi v kotu. Tam je sedel moški v srednjih dvajsetih letih, ki ju je opazoval s ostrim pogledom. Pravzaprav bi lahko rekli, da je bil druga verzija njenega brata. Še nekdo, ki jo konstanto opazuje. Bil je mož, katerega je želel George tako močno spraviti skupaj z Rose. Toda Rose je imela svoje osredotočenje na nekomu čisto tretjem. Nekemu preprostemu tipu iz drugega sloja, ki jo je definitivno skoruptiral, saj je začela nadpovprečno kaditi in po malem piti. »Ni moj najdražji,« je dejala ko je videla kako so se mu vse obrazne mišice zategnile. »Je le oseba s katero bi morala biti skupaj, saj to želi moj brat.« zagledala se je v mizo. Ko je odšla iz Nove Zelandije na to potovanje je bila prepričana da se bo vse spremenilo na bolje a očitno je bilo ravno drugače. Izkazalo se je da jo je njen brat želel še bolj kontrolirati kot njena starša. »Torej niste imeli prav, kaj pa jaz dobim od vas za to?« pogledala ga je izpod obrvi ter mu namenila nagajiv nasmešek.
Nazaj na vrh Go down
arthur bowenur

arthur bowenur
2nd class
2nd class
prispevki : 34
pridružen : 08/07/2013
razred : second class

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 9:20 pm


  Tagged; Rose Knightley

  Njenim besedam je prikimal v znak strinjanja. Pomislil je na svojega brata. Stike sta izgubila že dolgo nazaj, sedaj pa ju je potovanje s Titanikom zopet združilo. Sicer se izogibata drug drugega, pa tudi besede še nista spregovorila. Nista bila v nobenem sporu, morda se jima preprosto ni ljubilo pogovarjati o tem kako bi morala moška predstavnika družine Bowenur skrbeti za mamo in sestri. ''Tokrat bi se lahko strinjal z vami gospodična Knightley, tudi sam imam starejšega brata. In ko smo že pri tem, vedno sem imel občutek, da me vaš brat ne prenese preveč dobro.'' Pa dobro, v resnici tudi Arthurju njen brat ni bil niti najmanj pri srcu. Zagovarjal je dejstvo, da je preveč oviral Rose. Saj je še mlada in polna življenja! Kaj bi ga morala zapraviti za brezveze in se spremeniti v noro mešanico gospe Wesly? Vedel je, da bi ga njen brat po  možnosti spravil iz kože, če bi le vedel o njegovem odnosu z Rose. Po aktivni noči sta si vedno privoščila še zavojček cigarete in kozarček ali dva. Arthur je bil tisti, ki jo je naučil zares živeti in se zabavati. Še zadnjič je pogledal proti zakoncema Wesly. Kako nenavaden par sta bila, pa saj so vedno pravili, da se nasprotja privlačijo. Samo gospo Wesly je spoznal že prvi dan plovbe. Ni človeka, ki je ne bi poznal. Stara ženica šarmira naokoli in se predstavi vsakemu novemu obrazu. Gorje ti, če zapadeš v debato. Potem se je ne rešiš ure in ure. Tako je Arthur izvedel vse o njen, njenem možu in njunem potovanju. Oh in seveda tisoč in eno zgodbico o njunih super talentiranih in uspešnih otrocih. Temnolasec je celo posumil, da ga hoče stara priporočiti svoji najstarejši hčeri. Če je malo podobna svoji materi - ne hvala. Tako jo je le s težavo popihal kajti rešila ga je prav gospodična Knightley. Tudi ona dva sta se spoznala prvi dan plovbe in že takrat je med njima preskočila tista iskrica, ni bilo potrebno nič drugega. ''Pa se mu uprite. Preizkušeno lahko rečem, da imate dovolj oster jezik madam.'' še enkrat se je obrnil proti možakarju na njuni desni strani. Čeprav sta bila Rose in Arthur videti kot, da bi ju ujel na preprostem uglajenem pogovoru je tisti tam vedel, da je med njima nekaj več. ''recite, da imate ogledanega nekoga drugega.'' je hitro pristavil, za povrh pa je dodal še širok nasmešek. Njen zadnji odgovor ga je spravil v malce boljšo voljo. Za trenutek se je prepustil toku in se zagledal v njene prečudovite polne ustnice. Imela je krasen nasmeh. In tokrat je bil ta krasen nasmeh namenjen samo njemu. ''Karkoli vam srce poželi, vaša želja je moj ukaz. Skoraj sem vam pozabil povedati, da sem dobil čisto nove kubanke. Potreboval bi nekoga, ki bi jih bil pripravljen preizkusiti z menoj. Tako je vedno bolj zabavno.'' z rokami je elegantno zakrilil po zraku, nato pa so zopet končale ob njenih dlaneh. Ne preveč nadobudnim očem vidno ji je previdno izkazoval nežnost. Pričakujoče jo je pogledal in čakal ali se bo gospodična Knigtley odzvala na njegovo nespodobno povabilo.
Nazaj na vrh Go down
rose knightley

rose knightley
1st class
1st class
prispevki : 31
pridružen : 10/07/2013
razred : 1st class

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitimePet Jul 12, 2013 8:50 am

salon Tumblr_inline_mo1n4d8TUx1qz4rgp
tag; arthur bowenur

»Občutek vas ni varal gospod Bowenur,« pravzaprav ga je njen brat sovražil, saj ni nikakor moral sprejeti dejstva, da bi se njegova sestra vezala z nekom iz drugega sloja. Sploh po vseh težavah, ki sta jih oče in mama imela da sta jih spravila v prvi sloj. »Pravzaprav imam občutek da bi vas rad nagačil,« tudi to verjetno ni bilo daleč od resnice. Vsi so vedeli, kako živi Arthur, pije, kadi – to njenemu bratu ni niti najmanj odgovarjalo, saj je bil slab vpliv na Rose. Toda to nje ni motilo, saj se je končno lahko zabavala. Včasih jo prav prijelo, da bi šla vse to početi pred svojega brata, da bi ga razjezila. Ob tej misli se je nasmehnila. »Oh verjemite, sem se že poizkusila, toda moški imate nek samoobrambni mehanizem, da če ne zmagujete argumenta začnete ženske poniževati, zamenjate temo ter rečete da o tem ne boste govorili z nami,« je dejala in v njenih očeh je bilo videti, da je na to obsodila vse moške. Toda bilo je res, kadarkoli sta se sprla z bratom in je imela dober protiargument je ta rekel, da se ne bo pogovarjal ter da ona nima pojma o poslih. Nato je pogled spet fiksirala na Arthurja, ki je sedel nasproti nje. »Ne bi rekla. Bratu končno nekdo ugaja in dokler ga lahko tako zavajam, se lahko z vami zabavam kolikor mi srce poželi,« je dejala spet s tisto iskrico v očeh. Vedela je, da bodo njena dejanja imela katastrofalne posledice, če oziroma ko jo bo brat ujel na laži, toda do takrat se je osredočila predvsem na to da bo živela na polno dokler bo lahko. »Zveni mamljivo,« je dejala s porednim nasmeškom ter sramežljivo pogledala v tla. Kolikor je uživala z njim, je sovražila dejstvo da jo je nek moški, v tako kratkem času tako zelo spremenil. Sicer ni imela nič proti, saj je bilo zabavno in vse, toda nekako je vedno pričakovala, da bo ona tista, ki bo spreminjala ljudi, tako da bojo plesali kot bo ona piskala. Še enkrat je pogledala proti svojemu novemu izbrancu, tistemu, ki naj bi bil dovolj dober za njo, ter se vstala. Stopila je do stopnišča ter se pri vznožju stopnic ustavila. Pogledala je čez rame ter se nasmehnila Arthurju, »Greste gospod Bowenur?« je dejala, ter počakala da pristopi do nje.
Nazaj na vrh Go down
arthur bowenur

arthur bowenur
2nd class
2nd class
prispevki : 34
pridružen : 08/07/2013
razred : second class

salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitimePet Jul 12, 2013 9:38 am


  Tagged; Rose Knightley

  ''No potem pa krasno.'' se je nekoliko srkastično zarežal. Vedel je, da mu niti njen kontrol spaka brat ne bo prišel do živega. Mogoče bi tudi njega lahko naučil kako se zabava, morda bi bil potem drugačnega mnenja o Arthurju in njegovem vplivu na gospodično Knightley. Saj ji ni hotel nič hudega, tudi silil je ni če si tega ni želela. Le pokazal ji je možnost, odgovornost pa je nosila sama. Bila je že dovolj stara in samostojna, da se je lahko odločala zase, tako da Arthur veliko krat sploh ni mogel dojeti, zakaj je njen brat do nje tako oblastniški. Verjetno so te stvari nekoliko drugačne, če si pripadnik prvega razreda. Če pa je dobro pomislil se mu je zazdelo, da ga nekako razume. Tudi sam je precej zaščitniški do svojih sester, pa vendar jima še vedno pusti dihati. Vedel je da brat Rose želi le obvarovati pred barabami. Točno takšnimi, kakršen je bil Arthur. ''Če je pa tako, pa ne trativa tega dragocenega časa.'' Izpil je še zadnje kapljice šampanjca in kozarec previdno odložil nazaj na mizo. Nikakor se nista mogla otresti neznančevega pogleda. Opazoval jo je ob njeni elegantni damski hoji, kar je na njegov obraz pripeljalo nasmešek. Bomo videli, če se bo v njegovi kabini obnašala tako damsko. Tudi sam se je dvignil od mize in pobasal še dva čajna piškota. Ob sprehodu čez salon se je lažno nasmihal mimoidočim, za kratek čas pa se je ustavil tudi pri mizi, kjer je prej kramljal z starejšimi gospodi. Na žalost niti eden od njih ni odprl svoje zajetne debele denarnice, pa vendar ima Arthur na voljo še veliko časa, da jih prepriča s svojo inovativno idejo o tem, da mora denar stalno krožiti in da jim le to omogoča boljši zaslužek. Naposled se je le obrnil proti dami, ki ga je neučakano opazovala ob vznožju gromozanskih stopnic. Potreboval je le par korakov, da je pristopil do nje. Še zadnjič se je ozrl po salonu, možakarja, ki je prej posedal v kotu ni bilo več. Izkoristil je to imenitno priložnost in svoji dami na ustnice hitro pritisnil nežen poljubček. Poprijel jo je za roko ter se ji kot ponavadi očarljivo nasmehnil. Prikimal je, sproti pa je z prosto roko iz žepa potegnil ključe svoje kabine. ''Pa pojdiva,...''

  F I N I S H E D !
Nazaj na vrh Go down


Sponsored content


salon Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: salon salon I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

salon

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: main part of the boat :: ---activities;-