Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
hall for party Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

hall for party Women-and-children-first
chatter,------

hall for party Tumblrmpl127grti1rit5naohall for party Tumblrmpmnfgfk8x1qal86iohall for party Tumblrmpmchiz5zt1sufuxpohall for party 11
bosses,
------
hall for party 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
hall for party Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Share

hall for party

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
george knightley

george knightley
1st class
1st class
prispevki : 1100
pridružen : 28/06/2013
razred : prvi

hall for party Empty
ObjavljaNaslov sporočila: hall for party hall for party I_icon_minitimeTor Jul 09, 2013 2:18 pm

hall for party Entrance-hall
(dvorana za zabave)
Nazaj na vrh Go down
amelia elton

amelia elton
3rd class
3rd class
prispevki : 14
pridružen : 26/06/2013
razred : 3rd class

hall for party Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: hall for party hall for party I_icon_minitimeSre Jul 10, 2013 6:11 pm


THIS IS FOR ROSE KNIGHTLEY,


Ni odlašala, ko je preko govoric izvedela, da se v dvorani prireja zabava samo za izbrane ljudi. Ni se menila za to, ali je povabljena ali ne, bila je mojstrica krinke in nekako je vedela, da se bo v vso tisto smetano zlila naravnost perfektno. S konicami prstov si je šla čez ustnice in med tem premišljevala, ko je gledala v omaro s svojimi oblačili. V njej se je skrivala dolga, snežno bela obleka, na videz preprosta, vendar z zlatimi obročki namesto naramnic. Bila je še ena izmed tistih oblek, katero si je "sposodila" v njenem roparskem pohodu, ko še ni bila na ladji. S seboj jo je pretihotapila v kovčku in imela jo je samo za posebne priložnosti - takšne, kot se ji je nasmihala sedaj. Preoblekla se je, si spela lase, ter ustnice poudarila z bordo rdečo barvo. V svojem malem ogledalu se je še enkrat pogledala, nato pa tiho kot miška, zapustila svojo kabino. V tem času so verjetno vsi bili zunaj, na plesu namenjenem nižjim slojem, a sama je ciljala višje. Ni bila skrivnost njeni družini, da je bila njena velika želja nekoč pripadati eliti. Končno je prišla do stopnic, pogledala naokoli, takrat pa jo je ustavil moški, ki je očitno bil zadolžen za preverjanje povabljencev. "Gospodična, vaš priimek prosim?" Amelia je za kratek čas pomislila, navzven je kazala mir, v resnici pa so ji možgani delali izredno pospešeno. Nato se je iz prihoda spomnila na družino iz prvega razreda, zato se je oglasila: "Morgan. Gospodična Morgan." Moški se ji je prijazno nasmehnil in Amelia je lahko vstopila. Oči so se obrnile proti njej, ko je stopala skozi veliko dvorano, sama pa je glavo držala pokonci in s samozavestnimi koraki napredovala proti središču. Pa sem vendarle tu.

Nazaj na vrh Go down
rose knightley

rose knightley
1st class
1st class
prispevki : 31
pridružen : 10/07/2013
razred : 1st class

hall for party Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: hall for party hall for party I_icon_minitimeSre Jul 10, 2013 7:05 pm

hall for party Tumblr_inline_mlu853tHXA1qz4rgp
tag: amelia elton

Okoli njenega telesa je bila zavita brisača in pred njo je stala omara polna oblačil, ki ji jih je izbrala mama. Ni vedela, kaj bo z vsemi temi cunjami, prav tako jo je malce morilo, da se bo morala pretvarjati, da spada med te prvorazredne ljudi. Bil je prvi ples, ki se ga je morala udeležiti, zato je želela izgledati najboljše in pustiti dober vtis na čim večih ljudeh. Odločila se je za dolgo bež obleko, postopoma nabrano, ter zelo neudobed korzet, ki je poudaril njeno žensko postavo. Lase si je spela v figo, ter si na vsaki strani pustila dva ali tri pramene da so prosto padali po njenem obrazu. Nadela si je nežno roza šminko ter si na glavo poveznila damski klobuk, nato pa se je odpravila po hodniku do dvorane kjer se je že gnetila množica ljudi. To jo je še bolj zamorilo, a da tega ne bi pokazala, si je hitro nadela nasmešek ter vstopila. Stopila je h neki starejši ženski, ki jo je spoznala na palubi. Ta je takoj pohvalila njeno obleko ter jo hitela predstaviti svojemu možu, ki je ravno razlagal, kako pomembno je, da so ljudje ločeni po razredih, saj ne bi mogel prenašati rompompoma, ki ga prinašajo nižje slojni ljudje. Rose z ljudmi nižjega sloja sicer nikoli ni imela problema in resnici na ljubo, tudi sama ne spada ravno pod najpremožnejše ljudi, a ker ni želela imeti problemov že prvi dan je ostala tiho. Tedaj pa so se vse oči v dvorani uprle v novo prišlo dekle. Izgledala je v začetku dvajestih let in videti je bila zelo prefinjena. Morala je priznati, da je dekle izgledalo naravnost čudovito, kljub vsemu pa jo je nekaj na njej zmotilo. Ni vedela, ali je bila tako visoka samozavest, ki jo je dekle več kot očitno izžarevalo ali kaj drugega. Vseeno, ker ni morala več poslušati gospoda Boljši-sem-od-vas, je stopila do nje, »Ta vstop pa je bil nekaj,« je dejala, kar se da navdušeno.
Nazaj na vrh Go down
amelia elton

amelia elton
3rd class
3rd class
prispevki : 14
pridružen : 26/06/2013
razred : 3rd class

hall for party Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: hall for party hall for party I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 1:59 pm


THIS IS FOR ROSE KNIGHTLEY,


Opazovala je dogajanje v dvorani in premnogo moških, kateri so na veliko kadili. Ob tem se je namrdnila, sama ni bila nikoli oboževalka cigaret, za alkohol pa bi lahko dejali ravno nasprotno. Na zabavah ga je vedno zaužila in danes ni bilo nič kaj drugače. Nasmehnila se je natakarju, ki ji je ponudil kozarec šampanjca, nato pa naredil gesto, katero je Amelio za kratek čas šokirala. Pomežiknil ji je in ji dal vedeti, da ve, da ni od tu in da jo pozna. Za kratek čas se je ustrašila, da jo bo izdal prisotnim, a na koncu je lahko videla zarotniški nasmeh in tako je Amelia vedela, da je njena skrivnost varna. Ne bo je izdal, zato se mu je kratko nasmehnila in pozornost preusmerila drugam. Opazila je tudi, da jo vrsto ljudi opazuje, sama pa je v pozornosti naravnost uživala, a nekako se ji noben ni upal pristopiti. Nerodnost je prelomila temnolaska, ki je pristopila k njej. "Oh, nič kaj posebnega. Delam tisto kar znam najbolje." Seveda je govorila v šifrah - bila je namreč mojstrica krinke in pretvarjanja, zato ni bilo čudno, da so jo takoj imeli za eno izmed njih.
Takrat pa je temnolasko pred seboj bolje pogledala in se jo spomnila iz prihoda na ladjo. Bila je mladenka, ki je imela dokaj uspešno življenje, kariero in bila je pripadnica elite. Imela je vse, kar si je Amelia želela. Že od prvega srečanja jo je dala na svojo namišljeno tapeto z opozorilno lučko v znak, da je to njena sovražnica. Ko se je zavedla, da je že predolgo molčala, se ji je sladko nasmehnila, ter dejala: "Kako sem nevljudna! Nisem se še predstavila. Sem Anabelle Morgan, iz družine Morgan seveda. Vi pa ste?" Seveda se je morala predstaviti z lažnim imenom. "In ta šampanjec je naravnost odličen!" je nato dejala, skoraj preveč navdušeno. Pomislila je, da se je mogoče s tole gesto izdala.

Nazaj na vrh Go down
rose knightley

rose knightley
1st class
1st class
prispevki : 31
pridružen : 10/07/2013
razred : 1st class

hall for party Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: hall for party hall for party I_icon_minitimeČet Jul 11, 2013 8:20 pm

hall for party Tumblr_inline_mlu853tHXA1qz4rgp
tag: amelia elton

»Nisem vedela da ima gospod Morgan tako mlado hčer,« je dejala z malce negotovosti. Pravzaprav kolikor je vedela je gospod Morgan imel le dva sinova, zato je postala sumičava, a se je odločila da ne bo sodila zgolj po svojem površinskem poznavanju družin. Pogledala jo je malce postrani in se namuznila. Kljub vsemu ji je ponudila roko ter se ji predstavila, »Rosemarie Knightley. Toda tu me vsi kličejo Rose,« je dejala z nasmeškom. Njena navdušenost nad šampanjcem pa jo je popolnoma zbegala. Zopet jo je pogledala postrani, kozarec naslonila nasvoje ustnice ter se zamislila. Družina Morgan je namreč na ta krov prinesla enega najboljših šampanjcev v daljni Evropi, vsaj tako so govorili. Ker se ji je gospodična Anabelle, zdela sumljiva j je rose postregla z majhno belo lažjo, da bi ugotovila ali je gospodična, ki je stala pred njo resnično pripadnica tega razreda. »Oh ja, veliko boljši od tistega, ki so ga stregli na zadnji zabavi,« je dejala ter opazovala njeno reakcijo. Seveda je vedela, da na vsaki zabavi strežejo isti šampanjec a jo je vseeno z zanimanjem opazovala ter čakala, njen odziv.  

note: oprosti ker je tako kratko, idk what happened :s
Nazaj na vrh Go down


Sponsored content


hall for party Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: hall for party hall for party I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

hall for party

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» the hall

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: social life :: ---the great hall;-