Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------
chatter,
------
bosses,
------
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
for the love of god, ta tema še spi?! kako ste kaj people? ^^
angelique smith staff prispevki : 454 pridružen : 25/06/2013
Naslov sporočila: Re: chitter chatter, Čet Jul 11, 2013 8:09 am
kriminal (: mah, jaz sem super razen tega da si moram dat notr leče, pa jih neznam xD *neroda največja* kje ste bili na morju? gre kdo mogoče na pag?
louis smith staff prispevki : 22 pridružen : 10/07/2013
Naslov sporočila: Re: chitter chatter, Čet Jul 11, 2013 11:07 am
uf a ti tut leče prakticiraš?? Js še nikjer, zdele v nedeljo se začne Najprej idk kam, pol pašman in pol avgusta še portorož z klapo Vi?
charlotte matthis Admin prispevki : 601 pridružen : 25/06/2013 razred : 1st class
Naslov sporočila: Re: chitter chatter, Čet Jul 11, 2013 11:13 am
ohja, hvala bogu, js nimam probemov z lečami haha sm že bla na morju, za prvega maja en teden, pa gremo še nevem kam, in še v čatežke za 4 dni. greš ti na pag tuna?
george knightley 1st class prispevki : 1100 pridružen : 28/06/2013 razred : prvi
Naslov sporočila: Re: chitter chatter, Čet Jul 11, 2013 11:40 am
sama edina v družini poleg očija ne potrebujem očal mi gremo na ptujske, ker smo tisto hiško kupili, pa pol grem še v izolo, koper, pa še kam na hrvaško, pa v avstrijo, v eibisweild :Đ
camille elton 3rd class prispevki : 266 pridružen : 27/06/2013 razred : 3rd
jaz sem pa edina v družini, ki potrebuje očala - pojma nimam kje sem pobrala te slabe gene :p. in hja, jaz se po vsej verjetnosti cele poletne počitnice ne bom premaknila iz slovenije.
kako smo kaj na tale deževen večer? pri nas tudi nažalost dežuje in ni zaznat nobenega navdušenja. vsi bolj kot ne lenobno poležavamo za računalniki. i know i'm right
jaz imam štiri enkratne povezave, so i'm happy.
charlotte matthis Admin prispevki : 601 pridružen : 25/06/2013 razred : 1st class
ohja precej živo :)pri nas trenutno ne dežuje, ampak imamo žur po bajti haha, no ne ravno žur, ampak vsi skačemo za neko stvar. js sm najdla žužka v sobi tako da zganjam največji rompompom :)haha
arthur bowenur 2nd class prispevki : 34 pridružen : 08/07/2013 razred : second class
niti ne pomislm da bi mu pustila živeti! haha, ampak sama jih pa tut ne ubijam, rajš kričim, dokler nekdo ne pride, razen seveda krvoločnih komarjev, to pa so boji za smrt in življenje
arthur bowenur 2nd class prispevki : 34 pridružen : 08/07/2013 razred : second class
kruta, kruta haha. ah, pri nas tud naša tamala zmeri kriči. tut če ma samo oso v sobi odmeva po celi hiši, kot da se podira svet. no, no. komarji so nekaj drugega ja. z njimi mam tudi jaz ponavadi tretjo svetovno vojno.
i feel sorry for those animals :l saj niso same krive, da živijo lol. sama imam sicer fobijo pred osami in čebelami (i'm not kidding), ampak jih poskušam spraviti ven, na prosto, čeprav bi se najraje skrila pod odejo in umrla od strahu :Đ IT IS SOOOOO HORRIBLE!
you murder nika! -.- njoh njoh, i'm kidding you xp nisem imela tarantele, bi jo pa z veseljem imela. ampak se mi zdi, da imaš takšnega pajka težko ob celi vojski mačk :3