KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
rooms Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

rooms Women-and-children-first
chatter,------

rooms Tumblrmpl127grti1rit5naorooms Tumblrmpmnfgfk8x1qal86iorooms Tumblrmpmchiz5zt1sufuxporooms 11
bosses,
------
rooms 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
rooms Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Poglej neodgovorjena sporočila
 

rooms

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

---1st class rooms;

rooms 1st-class
razkošje, razkošje in še enkrat razkošje. potniki v prvem ekonomskem razredu so za potovanje plačali dovolj, sa sedaj lahko uživajo ves prestiž ki ga ponuja RMS titanic. to vključuje tudi velike spalnice, zakonske postelje z živobarvnimi baldahini, pisarniške mizice, stole in omarice iz finega mahagoniva ter udobne naslanjače; da ne omenjamo sobne strežbe.

414room no.3
Pon Jul 22, 2013 8:53 pm
marilyn goodwins Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---2nd class rooms;

rooms 2nd-class
drugorazrednim potnikom je na ladji ponujeno vse kar potrebujejo za udobno potovanje: mehke blazine, omare in mizica v soi, a to je tudi to. razkošja v teh soah ni zaznati, a imajo potniki možnost da si zagotovijo enoposteljno sobo in to je velika prednost glede na veliko število ljudi na ladji.

23room no.1
Tor Jul 09, 2013 8:37 pm
george knightley Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---3rd class rooms;

rooms 3rd-class
sobe potnikov ki se na ladji prevažajo v tretjem, nizkocenovnem razredu so glede na ceno dokaj dobro urejene. v njih so postelje ter nekaj omaric: vse, kar naj bi človek potreboval za vzdržno bivanje. v eni sobi so 2 do 4 potniki, odvisno od tega za koliko zasebnosti so pripravljeni plačati.

12sobe,
Sob Jul 20, 2013 8:10 pm
marilyn goodwins Poglej zadnje objave
rooms Empty
Recently shared images
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen