KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
the searching Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

the searching Women-and-children-first
chatter,------

the searching Tumblrmpl127grti1rit5naothe searching Tumblrmpmnfgfk8x1qal86iothe searching Tumblrmpmchiz5zt1sufuxpothe searching 11
bosses,
------
the searching 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
the searching Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Poglej neodgovorjena sporočila
 

the searching

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

---plot pages;

the searching 1st-class

1681we'll be countin...
Ned Jul 21, 2013 12:33 pm
marilyn goodwins Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---wanted adds;

the searching 1oparating-system

11wanted adds; rul...
Sob Jul 06, 2013 10:58 am
charlotte matthis Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---thread trackers;

the searching 1stclass2personstateroom

55sky is the limit...
Sob Jul 20, 2013 9:01 pm
marilyn goodwins Poglej zadnje objave
the searching Empty
Recently shared images
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen