KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
main part of the boat Titanicbymilayna-d57p9zq
welcome,
on board! forum diamond sea ali DS na katerem se nahajate, je forum o titaniku. dogajanje je postavljeno v leto 1912, ki ga je zaznamovala plovba te slavne ladje. registrirate se lahko kot potnik v prvem, drugem ali tretjem razredu ter kot osebje na ladji: vsi liki so popisani v cannonih, ki so obvezni. forum ni cenzuriran.
------

main part of the boat Women-and-children-first
chatter,------

main part of the boat Tumblrmpl127grti1rit5naomain part of the boat Tumblrmpmnfgfk8x1qal86iomain part of the boat Tumblrmpmchiz5zt1sufuxpomain part of the boat 11
bosses,
------
main part of the boat 1oceanicengineroom
credits,
torej, celoten forum diamond sea je last admink. idejo zanj je dobila angelique, prav tako so njene slike, kode in besedila v widgetsih in podforumskih. če karkoli od naštetega vzamete brez njenega dovoljenja bo poskrbela da boste kaznovani. header in preostala grafika je prišla izpod camillinih rok, prav tako je ona naredila ranke. charllotina je zasnova, prav tako ona in george imata ogromno zaslugo za odpiranje tem in izboljšanje foruma, prav tako sta obadva pomagala pri zadevah z obrazci in kodami-da ne omenjamo iskanja slik. vse štiri adminke si lastijo originalno idejo foruma, ki so jo s skupnimi močmi obdelale iz izpilile. verjemite, jezne bomo, če karkoli vzamete brez našim dovoljenjem.
------
main part of the boat Mv5bmtyxndu1mzk0n15bml5b
happenings,
dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo. dogodki na forumu, se bo dopolnilo, ko pridejo.
------

Poglej neodgovorjena sporočila
 

main part of the boat

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

---the deck;

main part of the boat Promenade-podforumska
krov te veličastne ladje je seveda srce družabnega življenja na RMS titanicu. na njem se zbirajo potniki vseh treh slojev, je kraj kjer osebje ladje preživlja redke proste minutke. če iščete restavracije, kavarnice, slaščičarne ali samo prostor za počitek je to pravi kraj za vas.

623outside corridor...
Ned Jul 14, 2013 3:49 pm
william smith Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---shop section;

main part of the boat Shop-fail-xd
rms titanic velja za prestižno ladjo in izjemno nenavadno bi bilo, če poti nanjo ne bi našli razni trgovci z odlično poslovno žilico. vsem je jasno da trgovanje na tej ladji pomeni dober posel, potnikom pa se zdijo majhne trgovinice nadvse prijetne. in tako se je tu zgradil pravi mali nakupovalni center

610bar
Pon Jul 15, 2013 9:35 pm
cassie crystal Poglej zadnje objave
Ni novih objav

---activities;

main part of the boat Gym
ne, potnikom na RMs titaniku res ni nikoli dolgčas. za to je poskrbljeno tudi tako, da se točno pod kapitanovo kabino nahaja igralnica, na ladji sta tudi bazen in telovadnica - da ne omenjamo številnih salonov, v katere se potniki zatečejo predvsem ob deževnih dnevih.

723salon
Pet Jul 12, 2013 9:38 am
arthur bowenur Poglej zadnje objave
main part of the boat Empty
Recently shared images
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen